Snackwagen huren

De Mobiele Snack verzorgt al vele jaren de catering op allerlei locaties in Nederland. Vooral de mobiele snackwagen is een gewild object die voor een grote verscheidenheid van evenementen wordt gevraagd. Zo kunt u de frietkar huren voor familiefeesten, bedrijfsfeesten en publieksevenementen.

Gewild zijn bij jong en oud

Wij komen op uw verzoek met de snackwagen op locatie om op uw feest of evenement onze overheerlijke patat te serveren. Naast de friet op locatie, bakken wij vanuit onze mobiele frietwagen ook verschillende snacks die gewild zijn bij jong en oud. De Frietkar is van alle gemakken voorzien en beschikt over milieuvriendelijke apparatuur.

Snelle en enthousiaste service

De kar heeft een zeer verzorgde uitstraling en zal de aandacht trekken van al uw gasten en bezoekers. Naast de overheerlijke frieten die onze ervaren frietbakkers verzorgen, hebben wij ook de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij service snel en enthousiast de friet en snacks aan uw gasten bij u op locatie.

Altijd en overal

Onze mobiele snackwagen kunt u vrijwel altijd en overal inhuren. De kar is geheel zelfvoorzienend, zodat u tijdens het feest of evenement zelf niet de handen uit de mauwen hoeft te steken. Vriendelijke medewerkers beschikken zelf over alle apparatuur en benodigdheden om uw gasten van friet te voorzien vanuit onze populaire frietkar. Meer weten? Kijk dan verder op deze website.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:

Wilt u een prijsindicatie hebben voor een huren van een snackwagen voor op gelegenheid of evenement? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vrijblijvende offerte aanvragen

Volg ons online

Facebook Twitter