Snackwagen bij u thuis of op de zaak regio Amsterdam en Utrecht

Wilt u ook wel eens iets anders dan barbecueën of een buffet laten bezorgen op uw feest of partij? Denk dan eens aan onze snackwagen. Wie wil er nou niet dat er een snackwagen speciaal voor uw feest langskomt bij uw huis?

Onbeperkt smullen

U kunt onze snackwagen huren om uw gasten lekker onbeperkt te laten smullen. Bij ons hoeft niemand lang te wachten voor de frietwagen, wij bakken a la minuut verse friet en serveren de lekkerste snacks. Uit ervaring weten wij dat mensen aangenaam verrast zijn als wij langs komen.

HACCP gekeurde snackwagen

Onze snackwagens zijn volledig gekeurd volgens de Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP), een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Hierdoor bent u verzekerd van hygiënische producten en de lekkerste friet en snacks.

Meerdere snackwagens

Onze ervaren medewerkers hebben de beschikking over drie verschillende snackwagens. Een aanhang- snackwagen en twee zelf rijdende snackwagens. Wij kunnen dus op meerdere plaatsen tegelijk zijn of meerdere snackwagens inzetten voor uw evenement of (bedrijfs)feest om verse friet en snacks voor u te bakken.

Uw gasten aangenaam verrassen?

Wilt u dat uw gasten aangenaam worden verrast op uw feest op evenement? Huur dan een snackwagen! Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek onze vele mogelijkheden!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:

Wilt u een prijsindicatie hebben voor een snackwagen bij u thuis? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen