Pannenkoeken op locatie

Naast dat wij beschikken over een frietwagen kunt u van ons ook pannenkoeken op locatie laten verzorgen. Met onze mobiele stand kunnen wij op vrijwel iedere locatie heerlijke pannenkoeken serveren.

Pannenkoeken voor grote groepen

De pannenkoeken op locatie verzorgen wij helemaal zelf, u hoeft er zelf niets voor te doen. Wij zorgen voor de apparatuur, de ingrediënten en het servies. Op de afgesproken tijd arriveren wij en kunnen moeiteloos grote groepen mensen voorzien van een lekkere pannenkoek.

Vaste prijs per persoon

Wij komen voor een vaste prijs per persoon langs, waarbij uw gasten een keuze kunnen maken uit verschillende pannenkoeken. Uiteraard brengen wij ook poedersuiker, stroop en andere topping mee om de pannenkoek te versieren. U kunt genieten van uw feest, terwijl wij uw gasten voorzien van authentiek gebakken pannenkoeken.

Vers gebakken pannenkoek

Wij bakken onze pannenkoeken altijd met verse ingrediënten op oud Hollandse wijze. Ze worden in de pan klaargemaakt en á la minute geserveerd, zodat u en uw gasten niet lang hoeven te wachten. De kwaliteit en service staat bij ons voorop!

Pannenkoeken op locatie bestellen

Wilt u een prijsindicatie hebben voor pannenkoeken op locatie? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen