Over Ons

De Mobiele Snack beschikt over drie verschillende frietwagens. Een aanhangwagen en twee zelf rijdende snackwagens. Wij serveren lekkere versgebakken friet en snacks, maar ook kunt u bij onze mobiele frietwagen ijsjes en dranken krijgen.

De Mobiele Snack heeft één belangrijke missie: ervoor zorgen dat haar klanten dag na dag tevreden zijn en volop genieten van de lunch, hapjes of andere lekkernijen die door De Mobiele Kok bereid zijn.

Om daarvoor te zorgen, heeft De Mobiele Snack een team met echte kookspecialisten samengesteld. Zij waarborgen dagelijks de kwaliteit van de gerechten in de snackwagen.

Verantwoord frituren

De catering service van onze frietwagen en andere catering diensten zijn aangesloten bij Verantwoord frituren in de horeca. Dat betekent dat onze friet en snacks wordt gebakken in vloeibaar frituurvet in plaats van in vast frituurvet. Vloeibaar frituurvet is beter voor uw gezondheid, omdat het rijk is aan goede en onverzadigde vetzuren die het cholesterolgehalte verlagen. Een laag cholesterolgehalte vermindert het risico op hart- en vaatziekten. Horecagelegenheden die Verantwoord Frituren, bakken niet alléén in vloeibaar frituurvet, maar houden zich ook aan de ‘Spelregels Verantwoord Frituren’. Dit zijn spelregels die zorgen voor krokante en goudgele frites.

DE MOBIELE KOK & MVO

De Mobiele Kok vindt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) erg belangrijk.
Lees meer…