Lunch catering

Zoekt u een cateraar in de regio Amsterdam en Utrecht waar u broodjes kunt bestellen over de volledige lunch catering voor u kan verzorgen? Laat ons uw bestelling opnemen en laat de catering kosteloos bezorgen.

Creatieve lunch

Wij kunnen voor u een ambachtelijke en creatieve lunch catering verzorgen. Onze mogelijkheden zijn zeer gevarieerd. Bovendien kunt u bij ons standaard belegde broodjes bestellen voor de regio Amsterdam en de regio Utrecht, maar ook kunt u bij ons terecht voor een luxe of uitgebreide lunch op locatie. De standaard lunch catering is geheel naar uw eigen wens uit te breiden. Denkt u hierbij aan soep, omelet of quiche.

Lunch manden

Naast dat wij een creatieve lunch aanbieden kunnen wij ook voor u een lunchmand samenstellen. Lunch manden kunnen wij los leveren of in een totaal concept met passend meubel, dranken, fruit en meer. Creatieve broodjes belegd met een assortiment van vleeswaren, kaas en salade. Voor informatie, mogelijkheden of offerte op maat kunt u contact met ons opnemen. We leveren gratis een proefbestelling om kennis te maken met onze nieuwe lunch variant.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:

Wilt u een prijsindicatie hebben voor lunch catering? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen