Frietkar

De Mobiele Snack verzorgt al vele jaren de catering op allerlei locaties in Nederland. Vooral de mobiele frietkar is een gewild object die voor een grote verscheidenheid van evenementen wordt gevraagd. Zo kunt u de frietkar huren voor familiefeesten, bedrijfsfeesten en publieksevenementen.

Gewild zijn bij jong en oud

Frietkar huren?
Frietkar huren voor uw feest?

Wij komen op uw verzoek met de frietwagen op locatie om op uw feest of evenement onze overheerlijke patat te serveren.

Naast de friet op locatie, bakken wij vanuit onze mobiele frietwagen ook verschillende snacks die gewild zijn bij jong en oud.

De Frietkar is van alle gemakken voorzien en beschikt over milieuvriendelijke apparatuur.

Snelle en enthousiaste service

De kar heeft een zeer verzorgde uitstraling en zal de aandacht trekken van al uw gasten en bezoekers.

Naast de overheerlijke frieten die onze ervaren frietbakkers verzorgen, hebben wij ook de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij service snel en enthousiast de friet en snacks aan uw gasten bij u op locatie.

Altijd en overal

Onze mobiele frietwagen kunt u vrijwel altijd en overal inhuren. De kar is geheel zelfvoorzienend, zodat u tijdens het feest of evenement zelf niet de handen uit de mouwen hoeft te steken. Vriendelijke medewerkers beschikken zelf over alle apparatuur en benodigdheden om uw gasten van friet te voorzien vanuit onze populaire frietkar. Meer weten? Kijk dan verder op deze website.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:

Wilt u een prijsindicatie hebben voor een frietkar voor op uw gelegenheid of evenement? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen