Friet op locatie

Voor friet op locatie bent u bij de Mobiele Snack aan het juiste adres. U kunt voor al uw gelegenheden bij ons terecht om heerlijk versgebakken friet bij uw woning of verblijfplaats te verzorgen. Het ruime assortiment zal er voor zorgen dat al uw gasten of bezoekers een passende maaltijd zullen krijgen. Of u nu een bedrijfsfeest, familiefeest of publieksevenement organiseert, wij brengen een bijzondere invulling voor uw evenement.

Friet zoals u het wilt hebben

U kunt voor een vaste prijs per persoon de verse friet laten bakken, maar het is ook mogelijk om op basis van het aantal verkopen te betalen. Naast friet, kunnen wij vanuit onze geavanceerde frietwagen zelfs snacks en sauzen verzorgen, zodat het aan niemand iets ontbreekt. Voor een laag bedrag per persoon komen wij al bij u op locatie om de lekkernijen te verzorgen. Daarbij hebben wij een aantal standaard pakketten, maar kunt u ook met al uw persoonlijke wensen terecht bij onze cateringservice. Wij verzorgen graag de snacks en friet op locatie zoals u dat wilt hebben.

Professionele frietbakkers

Wij komen in principe overal in Nederland op uw adres om als professionele cateraar het eten voor uw gelegenheid te verzorgen. Indien de locatie goed bereikbaar is en een bepaald aantal personen aanwezig is, werken onze professionele frietbakkers graag voor u en uw gasten.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:

Wilt u een prijsindicatie hebben voor friet op locatie op uw gelegenheid of evenement? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen