snackkar

voor feesten en evenementen

SNACKKAR HUREN OP LOCATIE

Op zoek naar een Lekkere, gezellige oplossing voor een feestje, evenement, bedrijfsuitje, zorgmedewerkers, bouwwerkers of andere vitale beroepen? Dan kun je een snackkar huren op locatie!

Vraag gerust, vrijblijvend offerte aan, voor onze mooie, zelfrijdende snackwagen of frietwagen! We hebben nu ook een super gezellige eyecatcher, de frietfiets!

Wij serveren lekkere, versgebakken friet en snacks, maar onze mobiele frietwagen voorziet ook in heerlijk verfrissende ijsjes en dranken. Daarnaast kun je bij ons ook een oosterse stand/wagen huren en een viskraam.

HUUR EEN FRIETFIETS!

Sedert 2014 kwam de frietfiets in beeld en is ondertussen razend populair geworden op allerlei evenementen, bedrijf- en familiefeestjes. Onze frietfiets is een echte sfeermaker en eyecatcher en maakt van je feestje of evenement gelijk een denderend succes.

Jarenlange ervaring

SnackkarDe Mobiele Snack heeft jaren ervaring met de snackkar en als mobiele cateraar en heeft al voor veel bezoekers en gasten op een groot aantal feesten en evenementen, verrukkelijk eten geserveerd. De Mobiele Snack komt langs op feesten en evenementen vanaf 100 personen tot wel 10.000 personen. In de regio’s Utrecht en Amsterdam.

 

Boek nu een mobiele snackkar op locatie!

Loopt je het water al in de mond bij het denken aan die overheerlijke geur en aanblik van vers gebakken friet met lekkere mayonaise en ben je benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor het huren van een mobiele snackwagen of frietwagen? Neem dan nu contact met ons op door het invulformulier op deze website in te vullen of bel direct 0346 580 580 en geef je wensen door. Wij bespreken graag de mogelijkheden en zoeken samen met jou naar de meest passende oplossing voor je feest of evenement!

Ons basis assortiment

– Snack assortiment o.a kroket, kaas soufflé-, frikadel, kipcorn.
– Aviko verse frieten gewoon de lekkerste!
– Variatie aan sauzen o.a mayonaise, pinda saus, curry, ketchup.Snackwagen – frietwagen huren

Snackkar huren

Vanaf €7,50 per persoon

Een unieke snackwagen huren voor je evenement?
Naast een assortiment van frieten, snacks, broodjes, ijs en dranken kunnen we voor elk evenement passend maatwerk leveren.  Of het nu op een doopfeest, sport event, concert, festival of familiefeest is.

We kunnen dit doen op basis van vrije verkoop, afkoop of op basis van verbruik wat je dan achteraf betaalt. Voor iedere locatie in heel Nederland kun je onze snackwagen huren. We komen met de snackwagen door heel Nederland, van Groningen tot aan Maastricht en van Arnhem tot aan Amsterdam. We zijn zelf gevestigd in het midden van het land, regio Utrecht.

De mogelijkheden van onze snackwagen

 • Broodjes voor de snacks
 • Broodje bal
 • Broodje hamburger
 • Mini loempias
 • Bittergarnituur
 • Kibbeling
 • Broodjes gerookte zalm
 • Broodjes tonijn slade
 • Diverse salades
 • Verpakt ijs
 • Schep ijs
 • Blikjes bier
 • Blikjes frisdranken

Prijsindicatie

Tot 60 personen: € 500 ex. btw omzetgarantie

Hiervoor staan we 2 uur op locatie jouw gasten en/of collega’s te voorzien van eten. Langer kan ook dit tegen een meer prijs van €100 per uur omzet garantie. Dit is exclusief reiskosten, deze zijn afhankelijk van waar we moeten zijn.

Meer dan 60 personen: alles inclusief voor €7,75 ex. btw pp

Hiervoor staan we 2 uur op locatie jouw gasten en/of collega’s te voorzien van eten. Langer kan ook dit tegen een meer prijs van €100 per uur omzet garantie. Een prijsindicatie ontvangen voor een snackwagen op jouw gelegenheid of evenement? Vraag dan nu een offerte aan via Offerte aanvragen. Tot snel!

Lunch catering

Een gelegenheid of evenement met catering regelen? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

klanten-vertellen-de-mobiele-kok.jpg

Alle producten worden vers bereid. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. Verwen jezelf en je gasten met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden thuisbezorgd! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.

Diverse mogelijkheden voor catering

Naar wat voor soort catering bent jij op zoek? Catering bij jou thuis of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan die passen bij uw gelegenheid, zowel privé als zakelijk.

Catering ook voor bedrijven!

Misschien heeft  je bedrijf wat te vieren en wil je een groot feest geven. Of wil je een indrukwekkende vergadering plannen met potentiële klanten? Daar komt heel wat bij kijken en dat kost veel tijd. Laat dat maar aan ons over. Wij kunnen op je gewenste locatie, zorgen voor heerlijke catering.

Klanten vertellen over Catering De Mobiele Kok

MARIJKE
MARIJKEDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat, maar er werd ruim op tijd bezorgd. Voor de eerste keer besteld, maar door de goede ervaring, ga ik zeker weer bij hun bestellen.
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel en heerlijk, goed georganiseerd. De Mobiele Kok heeft voor mijn vrienden en mij een heerlijke barbecue verzorgd. Alles zat erop en eraan. Werd netjes, met duidelijke instructies, afgeleverd en ook weer opgehaald. Ik ga zeker vaker gebruik maken van hun diensten.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles werd zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van hoge kwaliteit. Ons hele verkoopteam van LekkerKerker, was zeer enthousiast!
Previous
Next