Evenementencatering

Bent u opzoek naar een cateraar voor uw evenement? Wij bieden evenementencatering voor vrijwel ieder evenement. Wij komen langs bij u op locatie met een complete frietwagen. Zo voorzien wij u van de meest verse friet en de aller-lekkerste snacks op allerlei evenementen.

Evenementencatering voor particulieren en bedrijven

U kunt onze evenementencatering inzetten op verschillende evenementen. Of het nu gaat om catering voor een bedrijfsfeest, familiefeest of publieksevenement, voor ons is het geen probleem en komen graag bij u langs op locatie om uw evenement compleet te maken.

Snelle cateringservice op uw evenement

Wij kunnen voor u evenementencatering verzorgen op ieder gewenst tijdstip en iedere gewenste locatie. Van te voren spreken wij een tijd en locatie af waarop wij met onze frietwagen arriveren. Vervolgens kunnen uw gasten desgewenst tegen een vast bedrag, onbeperkt genieten van onze lekkernijen. Na afloop van het evenement zijn wij weer snel vertrokken, zodat we u zo min mogelijk tot last zijn.

Evenementencatering voor uw evenement

Wilt u ook gebruik maken van onze evenementencatering en een lekkere zak friet en de beste snacks op uw locatie laten verzorgen? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen