Catering publieksevenement

Als mobiele cateraar hebben wij veel ervaring en expertise in huis om de catering voor uw publieksevenement te verzorgen. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om een uniek cateringconcept neer te zetten en iets bijzonders voor uw gasten te realiseren. Wij dragen met veel plezier zorg voor de gehele invulling van uw publieksevenement met betrekking tot de catering.

Diverse mogelijkheden

Wij hebben diverse mogelijkheden beschikbaar om uw evenement zo goed mogelijk te laten slagen. Zo heeft u onder andere de keuze uit friet, snacks, pannenkoeken en lunchelementen. Vanuit een mobiele cateringwagen, kunnen wij de gekozen lekkernijen vers bereiden en serveren aan uw gasten. De enthousiast koks van De Mobiele Snack kunnen niet wachten om de catering voor uw publieksevenement te verzorgen.

Uw evenement naar een hoger niveau

Til uw evenement naar een hoger niveau en boek vandaag nog onze mobiele cateringservice. U kunt in overleg voor een groot deel zelf bepalen welke aspecten van de catering wij voor u verzorgen. Ook voor de catering van een bedrijfsfeest of familiefeest bent u bij ons van harte welkom. Bel of mail ons gerust voor meer informatie en wanneer u vragen heeft voor de catering voor uw publieksevenement.

Vrijblijvende offerte aanvragen