Catering op locatie

We bestaan inmiddels al bijna 10 jaar en hebben in de loop der tijd een uitgebreide klantenkring in de regio Utrecht opgebouwd voor de catering op locatie. U zult ontdekken dat er van alles mogelijk is met betrekking tot lekker eten en de bereiding hiervan.

Kook workshops

Bij ons kunt u uitgebreide kookworkshops. Dit kan bijvoorbeeld met een groep vrienden, familie, tijdens een vrijgezellenfeest of als teambuilding. U beleeft een culinair avontuur waarbij het samenzijn, het samenwerken, de gezelligheid en natuurlijk het lekkere eten centraal staan. Een workshop duurt zo’n 3 à 4 uur. Uiteraard staat deze tijd niet alleen voor het bereiden van de maaltijden, maar ook voor het drinken van een lekker drankje en het nuttigen van uw eigen kookkunsten!

Kok aan Huis

Ons concept Home Cooking, oftewel ‘thuis koken’ is ook erg populair. Wij komen bij u thuis en bereid en de gerechten in uw eigen keuken. Alle geuren en smaken beleeft en proeft u hiermee in een huislijke sfeer. U krijgt uitleg over alle ingrediënten en bereidingswijzen. De Kok beantwoordt al uw vragen met betrekking tot de bereiding van het eten. U en uw gasten zullen te maken krijgen met smaakvolle gerechten. Mede door de lange ervaring van de kok zal hij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en er niets zal ontbreken bij deze vorm van catering op locatie. In overleg met u, wordt er van te voeren een menu samengesteld dat geheel aan uw wensen voldoet.

Ambachtelijke tapas

Wij kunnen voor u allerlei soorten tapas op locatie bezorgen. Koud en warm, vis, vlees en vegetarisch. Deze tapas catering op locatie is ambachtelijk en volgens de traditionele recepten bereid. Het assortiment kunt u zelf samenstellen. Deze unieke catering in Utrecht en omstreken levert de koude gerechten in aardewerk schaaltjes en de warme gerechten worden in een shaving dish geleverd bij u op locatie.

Barbecue

Een laatste mogelijkheid is om een heerlijke barbecue op locatie te laten verzorgen. Een creatieve of simpele barbecue op locatie kunt u geheel naar uw eigen wens samenstellen. Ook als u de barbecue liever op een andere locatie wilt laten verzorgen dan, hebben we een geschikte locatie waar we uw barbecue catering in de regio Utrecht kunnen verzorgen. U kunt zelf hierbij zelf aangeven wat u op de barbecue zou willen hebben. Van een creatieve visspies of gamba’s in knoflook tot aan een heerlijk zachte ossenhaas. Voor ieder budget is er een barbecue op maat mogelijk.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:

Wilt u een prijsindicatie hebben voor catering op locatie? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen