Catering familiefeest

Organiseert u binnenkort een familiefeest en wilt u de catering voor het familiefeest uitbesteden aan een professionele cateraar? Dan kunt u terecht bij de Mobiele Snack. Wij beschikken over een volledig uitgeruste frietwagen, die wij op ieder gewenst tijdstip bij u op locatie kunnen voorrijden om uw gasten te voorzien van een overheerlijke maaltijd.

Complete catering op maat

Naast friet op locatie bieden wij nog andere catering mogelijkheden voor een familiefeest. Wat dacht u bijvoorbeeld van pannenkoeken, snacks of een heerlijke lunch? U kunt het zo gek niet bedenken of wij realiseren het. Wij verzorgen de catering bij u voor de deur zoals u dat wilt. Dat betekent dat u de etenswaren voor een groot deel zelf kunt samenstellen. Tegen een vaste prijs per persoon of op basis van genuttigde lekkernijen, kunnen wij voor u de complete catering van uw feest verzorgen.

Culinaire hoogstandjes

De ervaren koks zullen er alles aan doen om uw familiefeest te laten slagen. In een snel tempo zullen wij uw gasten onze culinaire hoogstandjes voorschotelen. Wij verzekeren u daarmee dat uw gasten nooit lang hoeven te wachten en snel van hun eten kunnen genieten. Wij staan met veel plezier voor u klaar.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:

Wilt u een prijsindicatie hebben voor catering op uw familiefeest? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen