Catering bestellen

Wilt u catering bestellen en bent u op zoek naar een unieke cateraar die op locatie serveert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze frietwagen komt langs als u iets te vieren heeft. Bij ons kunt u eenvoudig catering bestellen, wij voorzien u op iedere gewenst locatie van verse friet en snacks van de beste kwaliteit vanuit onze speciale frietwagen.

Maak uw feest speciaal!

Geeft u binnenkort een feest en wilt u er iets speciaals van maken en geen standaard catering bestellen? De dan eens aan onze catering service en bestel één van onze mobiele frietwagens. Wij komen langs door heel Nederland op allerlei evenementen en feesten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardagsfeest of een festival, wij staan voor u klaar.

Snelle service

De kracht van onze cateringservice is de eenvoud en snelheid van onze service. Onze snackwagens zijn compleet ingericht volgens de kwaliteitsnormen en beschikken over de meest hygiënische apparatuur. Wij kunnen bij aankomst snel aan de slag en u hoeft bij ons niet lang te wachten.

Vers gebakken friet en snacks aan huis

Wilt u catering bestellen en genieten van vers gebakken friet aan huis? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen